Morazin tuotteissa käytettyjä luonnon yrttejä ja kasvejaMoraz käyttää 15 Israelin luonnossa kasvavaa kasvia tuotannossaan. Merkittävin kasveista on tataryrtti (polygonum), ks. kuva. Israelin ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat ideaalisen kasvualustan yrteille. Yrttien laatu on paras mahdollinen ja niiden biokemialliset ominaisuudet ovat optimaaliset.

Vihreän linjan ihovoide Skin Saver, jalkavoide Caftan ja kynsiöljy Nails ovat saaneet Israelin Diabetes Liiton hyväksynnän. Skin Saver ja Nails sisältävät 99% tatar- ja muita yrttiuutteita ja Caftan 75% tataryrttiuutetta. Myös muissa Morazin tuotteissa on hyvin korkeita yrttiuutepitoisuuksia.


 

Tataryrtti (Polygonum)

Tataryrtin ihoa hoitavat vaikutukset on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Israelilaisen tataryrttilajikkeen tehovoima kosmetiikassa on kuitenkin ainutlaatuista. Sen vahvat hoitavat vaikutukset syntyvät perinteisillä kasvatusmenetelmillä Galilean mineraalirikkaassa maaperässä ja parhaissa mahdollisissa ilmasto-olosuhteissa.

Tataryrtin runsaat orgaaniset ainesosat, vitamiinit ja luonnolliset hapot suojaavat, tasapainottavat ja pehmentävät ihoa sekä auttavat ihoa uusiutumaan. Tataryrtti sisältää tehokkaita flavonoideja ja antioksidantteja, ja sen sisältämillä tanniineilla on mm. antiseptisiä vaikutuksia. Käyttämällä tataryrttiä sisältäviä tuotteita ihosi tuntuu pehmeältä ja näyttää elinvoimaiselta.

Tataryrtti ravitsee ja vahvistaa myös hiuksia sekä ylläpitää hiusten hyvää kuntoa. Se saa hiukset näyttämään elinvoimaisilta. Tataryrtti korjaa vahingoittuneita hiuksia ja halkeilleita hiusten latvoja. Se myös ravitsee ja rauhoittaa päänahkaa. Tataryrtin sientä ehkäisevät ja antiseptiset ominaisuudet ylläpitävät päänahan elinvoimaisuutta.


Granaattiomena

Granaattiomena sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka torjuvat auringon ja muiden ympäristötekijöiden aiheuttamia haitallisia vaikutuksia. Granaattiomenan vaikuttavat aineet ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ihossa, kuten ihon kuivuutta, kireyttä, juovia ja maksaläiskiä. Edistää ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon elastisuutta sekä tehostaa ihon elinvoimaisuutta ja luonnollista kirkkautta.Sheavoi

Sheapähkinästä saatava luonnollinen sheavoi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka vähentävät ikääntymisen vaikutuksia, lisäävät ihon kimmoisuutta ja edistävät sen luonnollista kykyä säilyttää kosteutta. Uudistaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Tarjoaa luonnollisen suojan auringolle ja ympäristön haitallisille vaikutuksille.
Kamomilla

Kamomilla on tunnettu rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan. Yrtti auttaa ravitsemaan ja rauhoittamaan kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Kamomilla sisältää korkeita pitoisuuksia orgaanista atsuleenia, joka palauttaa kosteuden ihosoluihin ja rauhoittaa ihoa. Pehmentää ja kosteuttaa ihon pintaa muodostaen siihen suojaavan kerroksen.
Akillea

Akileija on tunnettu rauhoittavista ja ravitsevista vaikutuksistaan. Se auttaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen ihon raikkaaksi ja elinvoimaisemmaksi. Tasapainottaa ihon PH-arvoa ja optimoi kosteustasapainon. Puhdistaa hellävaraisesti. Auttaa uudistamaan ihosoluja ja vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Akileijan vaikuttavat ainekset suojaavat, raikastavat ja pehmentävät herkkää ihoa sekä tasapainottavat ihon väriä.
Myrtti

Ympäri maailmaa kasvava yrtti, joka sisältää runsaasti mm. flavonoideja. Käytetään esimerkiksi tulehdusten hoitoon.

Salvia

Hoitava yrtti Välimeren alueelta sisältää runsaasti mm. flavonoideja. Yrtillä on antiseptisiä vaikutuksia ja sitä käytetään esimerkiksi tulehdusten hoitoon.
Maruna

Hoitava yrtti Välimeren alueelta sisältää runsaasti mm. flavonoideja. Käytetään vahvistamaan immuniteettijärjestelmää ja ehkäisemään tulehduksia.
Tyrnimarja

Laajoilla alueilla Euraasiassa kasvava tyrnimarja sisältää runsaasti mm. hyviä rasvahappoja, flavonoideja ja C-vitamiinia.
Rosmariini

Rosmariini vahvistaa hiustuppea. Yrtti on ominaisuuksiltaan anti-bakteerinen sekä sientä ja tulehduksia ehkäisevä. Rosmariinin tyrehdyttäessä sienikasvuston sienen aiheuttama hilse ei pääse syntymään. Rosmariini ehkäisee myös kutinaa ja se suojaa päänahkaa sekä antaa hiuksille kiiltoa.Laakeripuun lehti

Laakerinlehti vahvistaa hiusta ja tekee hiuksista pehmeät ja elastiset. Yhdessä muiden yrttiuutteiden kanssa se puhdistaa hiukset tehokkaasti, rauhoittaa ja ravitsee päänahkaa, lisää verenkiertoa sekä ravitsee hiusta ja vahvistaa hiustuppea. Laakerinlehti vahvistaa hiusta ja tekee hiuksista pehmeät ja elastiset. Yhdessä muiden yrttiuutteiden kanssa se puhdistaa hiukset tehokkaasti, rauhoittaa ja ravitsee päänahkaa, lisää verenkiertoa sekä ravitsee hiusta ja vahvistaa hiustuppea.