Lavido Ltd
Lavido luonnonkosmetiikka
  • Näkymä
28,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Patsuli & Vanilja elvyttää, kosteuttaa ja korjaa vartalon ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä.

24,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Patsuli, Vanilja & Jojoba ravitsee, kosteuttaa ja suojaa vartalon ihoa. Rauhoittaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi.

28,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Myski & Kookos elvyttää, kosteuttaa ja korjaa vartalon ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä.

46,00 €

Puhdistaa syvästi, hellävaraisesti ja ärsyttämättä ihoa. Virkistää ja stimuloi kasvojen ihoa. Kosteuttaa, kiinteyttää ja ehkäisee ihojuonteiden muodostumista.

24,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Myski & Kookos ravitsee, kosteuttaa ja suojaa vartalon ihoa. Rauhoittaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi.

32,00 €

Hieman vaahtova geeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Suojaa ja ravitsee ihoa. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja kosteutetuksi.

28,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Mandariini, Appelsiini & Bergamot elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä.

32,00 €

Hieman vaahtoava geeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Jättää ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi tasapainottaen rasvoittuvaa/sekaihoa.

24,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Mandariini, Appelsiini & Bergamot ravitsee, kosteuttaa ja suojaa vartalon ihoa. Kirkastaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi

28,00 €

Puhdistaa, virkistää, kirkastaa ja stimuloi kasvojen ihoa. Viimeistelee meikin poiston ja tasapainottaa ihon pH-tasoa. Erittäin kosteuttava koostumus.

28,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Sypressi, Geranium & Frankincense elvyttää ja kosteuttaa sekä puhdistaa, virkistää ja ravitsee ihoa. Sopii myös miehille.

28,00 €

Puhdistaa, virkistää, kirkastaa ja stimuloi kasvojen ihoa. Poistaa meikin jäänteet ja ylimääräisen öljyn iholta. Kiinteyttää ja tasapainottaa ihon pH-tasoa.

24,00 €

LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Sypressi, Geranium & Frankincense ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Tekee ihon sileäksi ja joustavaksi. Sopii myös miehille.

34,00 €

Tehokas geeli aknenäppylöiden hoitoon. Tasapainottaa ja vähentää tehokkaasti talia ja mustapäitä. Jättää ihon kirkkaaksi ja sileäksi. Hillitsee kiiltoa.