Lavido Ltd
Lavido luonnonkosmetiikka
  • Näkymä
64,00 €

OVH 64€ Tiivis seerumi orgaanisista uutteista ja öljyistä tekee ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja sileäksi. Kirkastaa, ravitsee, suojaa. Häivyttää ihojuonteita

28,00 €

OVH 28€ LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Patsuli & Vanilja elvyttää, kosteuttaa ja korjaa ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä.

64,00 €

OVH 64€ Rauhoittaa ihoa normalisoiden rasvaisuutta ja kuivuutta. Tuo luonnollisen eloisuuden raikastaen ihoa. Ravitsee ja elvyttää. Häivyttää ihojuonteita.

24,00 €

OVH 24€ LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Patsuli, Vanilja & Jojoba ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Rauhoittaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi.

28,00 €

OVH 28€ LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Myski & Kookos elvyttää, kosteuttaa ja korjaa vartalon ihoa. Puhdistaa, virkistää ja ravitsee eteerisillä öljyillä

46,00 €

OVH 46€ Puhdistaa hellävaraisesti syvältä ja ärsyttämättä ihoa. Virkistää ja stimuloi ihoa. Kosteuttaa, kiinteyttää ja ehkäisee ihojuonteiden muodostumista.

32,00 €

OVH 32€ Puhdistusgeeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Suojaa ja ravitsee ihoa. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja kosteutetuksi.

24,00 €

OVH 24€ LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Myski & Kookos ravitsee, kosteuttaa ja suojaa vartalon ihoa. Rauhoittaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi.

28,00 €

OVH 28€ LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Mandariini, Appelsiini & Bergamot elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Puhdistaa, virkistää, ravitsee eteerisillä öljyillä

32,00 €

OVH 32€ Puhdistusmaito poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Suojaa ja ravitsee ihoa. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja kosteutetuksi.

24,00 €

OVH 24€ LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Mandariini, Appelsiini & Bergamot ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Kirkastaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi

32,00 €

OVH 32€ Vaahtoava geeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä pehmentää ihohuokosia. Jättää ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi tasapainottaen rasvoittuvaa/sekaihoa.

28,00 €

OVH 28€ LAVIDO Aromaattinen Vartalonpesugeeli Sypressi, Geranium & Frankincense elvyttää, kosteuttaa, puhdistaa, virkistää ja ravitsee ihoa. Sopii myös miehille

28,00 €

OVH 28€ Puhdistaa, virkistää, kirkastaa ja stimuloi kasvojen ihoa. Viimeistelee meikin poiston ja tasapainottaa ihon pH-tasoa. Erittäin kosteuttava koostumus.

24,00 €

OVH 24€ LAVIDO Aromaattinen Vartalovoide Sypressi, Geranium & Frankincense ravitsee, kosteuttaa, suojaa ja tekee ihon sileäksi ja joustavaksi. Sopii myös miehil

28,00 €

OVH 28€ Puhdistaa, virkistää, kirkastaa ja stimuloi kasvojen ihoa. Poistaa meikin jäänteet ja ylimääräisen öljyn iholta. Kiinteyttää ja tasapainottaa pH-tasoa.

34,00 €

OVH 34€ Tehokas geeli aknenäppylöiden hoitoon. Tasapainottaa ja vähentää tehokkaasti talia ja mustapäitä. Jättää ihon kirkkaaksi ja sileäksi. Hillitsee kiiltoa.