Moraz Galilee Medical Herbs
Moraz on johtava israelilainen ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden valmistaja, joka on erikoistunut yrttien ja muiden hoitavien kasvien hyödyntämiseen kosmeettisissa tuotteissa.
  • Näkymä
25,00 €

OVH 25€ . Hajusteeton voide ihoärsytyksen ja ihottuman ehkäisyyn herkillä ihoalueilla. Auttaa pitämään ihon joustavana ja pehmeänä fyysisen rasituksen yhteydess

25,00 €

OVH 25€ Patentoitu harja siistii ja selvittää koiran ja kissan turkin nopeasti ja miellyttävästi. Antaa kiiltoa. Uusi innovatiivinen teknologia. Sis.punkkipihdi

25,00 €

OVH 25€ Patentoitu harja siistii ja selvittää koiran ja kissan turkin nopeasti ja miellyttävästi. Antaa kiiltoa. Uusi innovatiivinen teknologia. Sis.punkkipihdi

25,00 €

OVH 25€ Hierontavoide lihas- ja nivelkipuun sekä vapauttamaan kireyttä ja jäykkyyttä. Vilkastuttaa ääreisverenkiertoa. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

22,40 € 32,00 €

OVH 32€ Ammattilaislaatuinen rosmariinipohjainen selvityssuihke selvittää ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti harjattaviksi.

15,00 €

OVH 15€ Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasmaski kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää kimmoisuutta

48,00 €

OVH 48€ Rosmariini/melissauutetta 68% sisältävä voide ravitsee, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Tekee pehmeäksi ja elvyttää. Sopii parhaiten keskikuivalle iholle.

48,00 €

OVH 48€ Rosmariiniuutetta 75% sisältävä kevyt voide ravitsee, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Elvyttää ja tekee ihon pehmeäksi. Sopii parhaiten nuorehkolle iholle.

45,00 €

OVH 45€ Tataryrttiuutetta 60% sisältävä kevyt päivävoide suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja pitää sen elinvoimaisena. Sopii parhaiten keskikuivalle iholle.

45,00 €

OVH 45€ Tataryrttiuutetta 75% sisältävä kevyt voide suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Loistava meikin alla. Auttaa pitämään ihon terveenä. Sopii nuorelle iholle.

54,00 €

OVH 54€ Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasnaamio kiinteyttää ja ravitsee ihoa ja hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää kimmoisuutta

48,00 €

OVH 48€ Ammattilaislaatuinen tataryrttipohjainen hiusmaski kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Jättää hiukset kiiltäviksi.

37,00 €

OVH 37€ Ammattilaislaatuinen rosmariinipohjainen hiustenhoitoaine tasapainottaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi.

37,00 €

OVH 47€ Ammattilaislaatuinen rosmariiniuute-shampoo hilseen hoitoon ja hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Rauhoittaa päänahkaa.

37,00 €

OVH 37€ Ammattilaislaatuinen yrttishampoo kuivien hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

37,00 €

OVH 37€ Ammattilaislaatuinen yrttiuutteisiin perustuva shampoo hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

23,00 €

OVH 23€ Ammattilaistason harja selvittää hiuksenpidennykset helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

18,00 €

OVH 18€ Lapsen käteen sopiva selvitysharja selvittää vaikeatkin takut helposti. Ei satu. Miellyttävä harjauskokemus. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

27,00 €

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää vaikeatkin takut helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

27,00 €

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää takut helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu teknologia.

27,00 €

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää hiukset helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu teknologia.

12,00 €

OVH 12€ Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Imeytyy hetkessä.

24,00 €

OVH 24€ Hoitava suojaöljy sormien ja varpaiden kynsille, kynsinauhoille ja ympäröivälle iholle. Imeytyy syvälle kynteen. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

9,00 €

OVH 9€ Huulien suojavoide hoitaa ja suojaa huulia kuivumiselta ja halkeilulta. Pitää huulet pehmeinä ja elinvoimaisina. Sopii kaiken ikäisille.

32,00 €

OVH 32€ Pitkävaikutteinen voide suojaa, hoitaa ja uudistaa kuivaa ihoa. Pitää vartalon ihon sileänä, pehmeänä ja elinvoimaisena. Sopii kaiken ikäisille.

36,00 €

OVH 36€ Ravitseva ja kuivuudelta suojaava hoitovoide raikastaa jalkapohjat sekä suojaa ihoa halkeilulta ja karheudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

27,00 €

OVH 27€ Hoitava salvamainen ihovoide moneen tarkoitukseen. Uudistaa ihon pieniä vaurioita ja suojaa ihoa kuivuudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

20,00 €

OVH 20€ Ravitseva ja kuivuudelta suojaava hoitovoide raikastaa jalkapohjat sekä suojaa ihoa halkeilulta ja karheudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

18,00 €

OVH 18€ Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Imeytyy hetkessä.

52,00 €

OVH 52€ Täyteläinen ja riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Lisää ihon kimmoisuutta ja hehkua sekä hidastaa ikääntymisen vaikutuksia.

47,00 €

OVH 47€ Täyteläinen, riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja pehmentää ihoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti, lisää kimmoisuutta ja hidastaa iän tuomia merkkejä.

52,00 €

OVH 52€ Kirkastava, riittoisa voide hoitaa ja ravitsee ohutta ihoa, lisää kimmoisuutta ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Antaa sileän ja kuulaan vaikutelman

55,00 €

OVH 55€ Helposti imeytyvä, riittoisa yrttipohjainen hoitoseerumi auttaa ihoa uusiutumaan, säilyttää kosteutta ja kimmoisuutta & hidastaa ryppyjen muodostumista.

28,00 €

OVH 28€ Syväpudistava geeli poistaa ihon epäpuhtaudet ja hillitsee talineritystä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.