Moraz Galilee Medical Herbs
Moraz on johtava israelilainen ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden valmistaja, joka on erikoistunut yrttien ja muiden hoitavien kasvien hyödyntämiseen kosmeettisissa tuotteissa.
  • Näkymä
24,00 €

Syväpudistava geeli poistaa ihon epäpuhtaudet ja hillitsee talineritystä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.

28,00 €

Yrttiuutteisiin ja mantelijyväsiin perustuva kuorintavoide syväpuhdistaa ja poistaa ylimääräistä ihosolukkoa. Kirkastaa ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä.

47,00 €

Helposti imeytyvä ja riittoisa yrttipohjainen ihonhoitoseerumi auttaa ihoa uusiutumaan, säilyttää kosteutta ja kimmoisuutta sekä hidastaa ryppyjen muodostumista

45,00 €

Kirkastava ja riittoisa voide hoitaa ja ravitsee ohutta ihoa, lisää kimmoisuutta ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Antaa sileän ja kuulaan vaikutelman.

42,00 €

Täyteläinen ja riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa, lisää pitkäkestoista kosteutta, kimmoisuutta ja hidastaa iän tuomia merkkejä.

42,00 €

Riittoisa voide normaalille ja rasvoittuvalle iholle ravitsee ja pehmentää ihoa, lisää pitkäkestoista kosteutta, kimmoisuutta ja hidastaa iän tuomia merkkejä.

45,00 €

Täyteläinen ja riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön ajan. Lisää ihon kimmoisuutta ja hehkua sekä hidastaa ikääntymisen vaikutuksia.

18,00 €

Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Sopii kaiken ikäisille.

18,00 €

Ravitseva ja kuivuudelta suojaava hoitovoide raikastaa jalkapohjat sekä auttaa suojaamaan ihoa halkeilulta ja karheudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

22,00 €

Hoitava salvamainen ihovoide moneen tarkoitukseen. Uudistaa ihon pieniä vaurioita ja auttaa suojaamaan ihoa kuivuudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

25,00 €

Yrttiuutteisiin ja siemenjyväsiin perustuva kuorintavoide syväpuhdistaa ja poistaa ylimääräistä ihosolukkoa. Kirkastaa ja jättää ihon pehmeäksi.

28,80 € 32,00 €

Ravitseva ja kuivuudelta suojaava hoitovoide raikastaa jalkapohjat sekä auttaa suojaamaan ihoa halkeilulta ja karheudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

25,20 € 28,00 €

Pitkävaikutteinen voide suojaa, hoitaa ja uudistaa kuivaa ihoa. Pitää vartalon ihon sileänä, pehmeänä ja elinvoimaisena. Sopii kaiken ikäisille.

8,00 €

Huulien suojavoide hoitaa ja suojaa huulia kuivumiselta ja halkeilulta. Pitää huulet pehmeinä ja elinvoimaisina. Sopii kaiken ikäisille.

17,10 € 19,00 €

Hoitava suojaöljy sormien ja varpaiden kynsille, kynsinauhoille ja kynsiä ympäröivälle iholle. Auttaa kasvattamaan terveet kynnet.

20,00 €

Herkän ihon suihkugeelin aktiiviset ainesosat suojaavat ihoa kuivumiselta ja ärsytykseltä sekä pitävät ihon pehmeänä ja sileänä. Sisältää 85% yrttiuutteita.

12,00 €

Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Sopii kaiken ikäisille.

25,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää hiukset helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

25,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää takut helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

25,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää vaikeatkin takut helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

17,00 €

Ammattilaislaatuinen lastenharja selvittää vaikeatkin takut helposti. Ei satu. Miellyttävä harjauskokemus. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

22,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää hiuksenpidennykset helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

32,00 €

Ammattilaislaatuinen yrttiuutteisiin perustuva shampoo hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

32,00 €

Ammattilaislaatuinen yrttishampoo kuivien hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

32,00 €

Ammattilaislaatuinen rosmariiniuute-shampoo hilseen hoitoon ja hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Rauhoittaa päänahkaa.

32,00 €

Ammattilaislaatuinen rosmariinipohjainen hiustenhoitoaine tasapainottaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi.

34,40 € 43,00 €

Ammattilaislaatuinen tataryrttipohjainen hiusmaski kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Jättää hiukset kiiltäviksi.

52,00 €

Moraz+ puhdistusgeeli ja kuorintavoide kasvojen syväpuhdistukseen ja kirkastamiseen.