Moraz Galilee Medical Herbs
Moraz on johtava israelilainen ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden valmistaja, joka on erikoistunut yrttien ja muiden hoitavien kasvien hyödyntämiseen kosmeettisissa tuotteissa.
  • Näkymä
13,50 € 15,00 €

Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasmaski kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon kimmoisuutta.

40,50 € 45,00 €

68% rosmariini- ja melissauutetta sisältävä yövoide ravitsee, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Tekee pehmeäksi ja elvyttää. Sopii parhaiten keskikuivalle iholle.

40,50 € 45,00 €

75% rosmariiniuutetta sisältävä kevyehkö yövoide ravitsee, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Elvyttää ja tekee ihon pehmeäksi. Sopii parhaiten nuorehkolle iholle.

37,80 € 42,00 €

60% tataryrttiuutetta sisältävä kevyt päivävoide suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Auttaa pitämään ihon terveenä. Sopii parhaiten keskikuivalle iholle.

37,80 € 42,00 €

75% tataryrttiuutetta sisältävä kevyt päivävoide suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Auttaa pitämään ihon terveenä. Sopii parhaiten nuorelle iholle.

46,80 € 52,00 €

Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasmaski kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon kimmoisuutta.

26,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää hiukset helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

46,80 € 52,00 €

Helposti imeytyvä ja riittoisa yrttipohjainen ihonhoitoseerumi auttaa ihoa uusiutumaan, säilyttää kosteutta ja kimmoisuutta sekä hidastaa ryppyjen muodostumista

26,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää takut helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

49,00 €

Täyteläinen ja riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön ajan. Lisää ihon kimmoisuutta ja hehkua sekä hidastaa ikääntymisen vaikutuksia.

35,00 €

Ammattilaislaatuinen yrttiuutteisiin perustuva shampoo hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

26,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää vaikeatkin takut helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

45,00 €

Täyteläinen ja riittoisa yrttipohjainen voide ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa, lisää pitkäkestoista kosteutta, kimmoisuutta ja hidastaa iän tuomia merkkejä.

35,00 €

Ammattilaislaatuinen yrttishampoo kuivien hiusten sekä päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

18,00 €

Ammattilaislaatuinen lastenharja selvittää vaikeatkin takut helposti. Ei satu. Miellyttävä harjauskokemus. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

10,80 € 12,00 €

Kuivuudelta ja halkeilulta suojaava hoitava käsivoide myös vaativiin olosuhteisiin. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin. Sopii kaiken ikäisille.

22,00 €

Ammattilaislaatuinen harja selvittää hiuksenpidennykset helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

44,10 € 49,00 €

Kirkastava ja riittoisa voide hoitaa ja ravitsee ohutta ihoa, lisää kimmoisuutta ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Antaa sileän ja kuulaan vaikutelman.

35,00 €

Ammattilaislaatuinen rosmariinipohjainen hiustenhoitoaine tasapainottaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi.

30,60 € 34,00 €

Ravitseva ja kuivuudelta suojaava hoitovoide raikastaa jalkapohjat sekä auttaa suojaamaan ihoa halkeilulta ja karheudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

23,40 € 26,00 €

Syväpudistava geeli poistaa ihon epäpuhtaudet ja hillitsee talineritystä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.

47,00 €

Ammattilaislaatuinen tataryrttipohjainen hiusmaski kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Jättää hiukset kiiltäviksi.

22,50 € 25,00 €

Hoitava salvamainen ihovoide moneen tarkoitukseen. Uudistaa ihon pieniä vaurioita ja auttaa suojaamaan ihoa kuivuudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

26,10 € 29,00 €

Yrttiuutteisiin ja mantelijyväsiin perustuva kuorintavoide syväpuhdistaa ja poistaa ylimääräistä ihosolukkoa. Kirkastaa ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä.

27,00 € 30,00 €

Pitkävaikutteinen voide suojaa, hoitaa ja uudistaa kuivaa ihoa. Pitää vartalon ihon sileänä, pehmeänä ja elinvoimaisena. Sopii kaiken ikäisille.

25,20 € 28,00 €

Yrttiuutteisiin ja siemenjyväsiin perustuva kuorintavoide syväpuhdistaa ja poistaa ylimääräistä ihosolukkoa. Kirkastaa ja jättää ihon pehmeäksi.

19,80 € 22,00 €

Hoitava suojaöljy sormien ja varpaiden kynsille, kynsinauhoille ja kynsiä ympäröivälle iholle. Auttaa kasvattamaan terveet kynnet.

8,10 € 9,00 €

Huulien suojavoide hoitaa ja suojaa huulia kuivumiselta ja halkeilulta. Pitää huulet pehmeinä ja elinvoimaisina. Sopii kaiken ikäisille.