REDSKIN – Yrttipohjainen VOIDE HIERTYMIEN EHKÄISYYN ja hoitoon 100 ml
REDSKIN – Yrttipohjainen VOIDE HIERTYMIEN EHKÄISYYN ja hoitoon 100 ml REDSKIN – Yrttipohjainen VOIDE HIERTYMIEN EHKÄISYYN ja hoitoon 100 ml

REDSKIN – Yrttipohjainen VOIDE HIERTYMIEN EHKÄISYYN ja hoitoon 100 ml

Moraz Galilee Medical Herbs
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 25€ . Hajusteeton voide ihoärsytyksen ja ihottuman ehkäisyyn herkillä ihoalueilla. Auttaa pitämään ihon joustavana ja pehmeänä fyysisen rasituksen yhteydess

Tuotenumero 7290008017954

REDSKIN - Yrttipohjainen VOIDE HIERTYMIEN EHKÄISYYN 100 ml

Hiertymävoiteen aktiiviset ainesosat auttavat ehkäisemään ihottumaa ja ärsytystä herkillä ihoalueilla, kuten nivusten, kainaloiden, hartioiden, niskan ja muiden kehon osien ympärillä. Voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Voide auttaa pitämään ihon terveenä, joustavana ja pehmeänä jopa pitkäaikaisen fyysisen rasituksen aikana. Sitä voi käyttää myös syntyneiden hiertymien rauhoittamiseen.

Voidetta suositellaan urheilijoille ja liikuntaa harrastaville sekä tilanteisiin, joissa hiertymiä voi syntyä. Urheilijat ja aktiiviset liikkujat hyötyvät voiteesta esimerkiksi ihotaipeissa, reisien sisäpinnalla, rinnanalusiholla, käsivarsien alapinnoilla ja kyljissä. Sopii esimerkiksi juoksuun, vaeltamiseen, pyöräilyyn ja sisätreeniin.

Voide sisältää 75% tataryrttiuuttetta ja magnolian kuoriuutetta.

Hypoallergeeninen ja hajusteeton.

Kliinisesti testattu. Dermatologisesti testattu herkälle iholle tuloksella "ei ärsytä".

Käyttöohje

Levitä herkille ihoalueille ennen fyysistä suoritusta ja suihkun jälkeen.

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti vedellä. Pidä voide lasten ulottumattomissa. Voidetta ei saa käyttää alle 3 v. lapsella. Ei saa niellä. Pidä korkki tiiviisti kiinni voiteen säilyvyyden ja tehon turvaamiseksi. 

Kokemuksia

  • Estää hankauksen aiheuttamaa hiertymistä pyöräillessä
  • Kovettumat päkiöissäni ovat pikkuhiljaa hävinneet melkein kokonaan. Jalat eivät enää ole kipeät ja kovettumat eivät haittaa kävelyä.
  • Pieni määrä voidetta riittää kerralla

Ainesosat

Polygonum Aviculare Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Phenoxyethanol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Disodium EDTA.

Pituus:
3.4 cm
Arvostelut 0 arvostelua