J&M – Yrttipohjainen LIHAS- JA NIVELVOIDE 50 ml
J&M – Yrttipohjainen LIHAS- JA NIVELVOIDE 50 ml

J&M – Yrttipohjainen LIHAS- JA NIVELVOIDE 50 ml

Moraz Galilee Medical Herbs
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 25€ Hierontavoide lihas- ja nivelkipuun sekä vapauttamaan kireyttä ja jäykkyyttä. Vilkastuttaa ääreisverenkiertoa. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

Tuotenumero 7920008017923

J&M Yrttipohjainen HIERONTAVOIDE LIHAKSILLE JA NIVELILLE 50 ml

Yrttivoide on tarkoitettu tulehtuneille lihaksille ja nivelille sekä lihas- ja nivelkipuun. Sitä voidaan käyttää myös täydentävänä voiteena kroonisen kivun lievitykseen. 

Voide vilkastuttaa ääreisverenkiertoa lämmittäen kylmiä raajoja. 

Voidetta suositellaan urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, sotilaille sekä työhön ja tilanteisiin, joissa seisotaan paljon. Voide auttaa lihasten palautumiseen urheilu- tai kuntosalisuorituksen jälkeen.

Hierontavoide sisältää 99% yrttiuutteita: Hamamelis Virginiana (taikapähkinä), Withania Somnifera (rohtokoiso), Laurus Nobilis (laakerinlehti), Origanum Marjorana (maustemeirami) ja Inula Helenium (isohirvenjuuri). Yrttien tiedetään rauhoittavan ja rentouttavan lihaksia ja niveliä vapauttaen kireyttä, jäykkyyttä ja jännitystä. 

Israelin Diabetesliiton hyväksymä tuote.

Kliinisesti ja dermatologisesti testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Käyttöohje

Levitä tarvittaessa herkistyneille alueille hellävaraisesti hieroen. Suositellaan lisättäväksi useita kertoja päivässä, toistaen esim. 3h välein.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua ja tuotteen joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on herkkyyttä jollekin tuotteen ainesosalle. Tuotteen tehon säilyttämiseksi pidä tuubi suljettuna. Vältä käyttöä raskauden aikana.

Kokemuksia

  • Auttaa sormien jäykkien nivelien kipuun
  • Voide vie tunnissa kivun sormien nivelistä, eikä kipu palaa useampaan päivään!
  • Kipu lähti heti nivelistä!
  • Käytän niskakipuun ja jäykkyyteen niskassa

Ainesosat

Petrolatum, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Inula Helenium Extract, Laurus Nobilis Leaf Extract, Withania Somnifera Root Extract, Phenoxyethanol, Glyceryl Caprylate, Origanum Marjorana Oil, p-Anisic Acid.

Pituus:
3.4 cm
Arvostelut 0 arvostelua