LAVIDO 2-IN-1 PUHDISTAVA KASVONAAMIO JA KUORINTA 50 ml
LAVIDO 2-IN-1 PUHDISTAVA KASVONAAMIO JA KUORINTA 50 ml

LAVIDO 2-IN-1 PUHDISTAVA KASVONAAMIO JA KUORINTA 50 ml

Lavido Ltd
41,40 €
46,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

OVH 46€ Puhdistaa hellävaraisesti syvältä ja ärsyttämättä ihoa. Virkistää ja stimuloi ihoa. Kosteuttaa, kiinteyttää ja ehkäisee ihojuonteiden muodostumista.

Tuotenumero 7290014950924

2-IN-1 PURIFYING FACIAL MASK & EXFOLIATOR – 2-IN-1 PUHDISTAVA KASVONAAMIO JA KUORINTA 50 ml

Sopii kaikille ihotyypeille.

Tärkeimmät ainesosat: Granaattiomena, sitruunaöljy ja makadamiaöljy

Puhdistaa syvästi, hellävaraisesti ja ärsyttämättä ihoa. Virkistää ja stimuloi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää jopa 1-2 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

Tämä kuoriva ja ikääntymistä estävä 2-in-1 naamio stimuloi hellävaraisesti verenkiertoa ja edesauttaa solujen uudistumista. Kasviuutteet kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä ehkäisevät ihojuonteiden muodostumista. Kuivatut granaattiomenan kuoren ja siementen pienenpienet jyväset poistavat kuolleet ihosolukot paljastaen sileämmän, säteilevämmän ihon, jossa on vähemmän näppylöitä, tummia kohtia tai ryppyjä. Käytä kuorivana puhdistusaineena tai jätä naamioksi saadaksesi ihollesi kuultavan olemuksen.

Dermatologisesti testattu

Käyttöohje

Suositeltu käyttö jopa kaksi kertaa viikossa. Hiero kasvojen iholle pyörivin liikkein. Kasvonaamiona jätä vaikuttamaan iholle noin 15 minuutin ajaksi ja huuhdo vedellä. Lisää kuorinnan/kasvonaamion jälkeen valitsemasi kasvovoide.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä auringolta suojattuna. Käytä vain käyttöohjeen mukaisesti. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.

Kokemuksia

  • Käytön jälkeen iho on ihanan sileä ja pehmeä
  • Kirkastaa ihoa!Pituus:
5.7 cm
Arvostelut 0 arvostelua