DERMA Yrttipohjainen KASVONAAMIO 4 x 18ml
DERMA Yrttipohjainen KASVONAAMIO 4 x 18ml

DERMA Yrttipohjainen KASVONAAMIO 4 x 18ml

Moraz Galilee Medical Herbs
54,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 54€ Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasnaamio kiinteyttää ja ravitsee ihoa ja hoitaa vaurioita. Kosteuttaa tehokkaasti ja lisää kimmoisuutta

Tuotenumero 7290016747638

ANTI-AGING HERBAL FACIAL SHEET MASK – Yrttipohjainen anti-age kasvonaamio 4x18 ml 

GRANAATTIOMENA + TATARYRTTI (POLYGONUM)

Ikääntymisen vaikutuksia vähentävä anti-age kangasnaamio kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä hoitaa ihon vaurioita. Granaattiomena- ja tataryrtti (polygonum) uutteiden luonnolliset hapot ja vitamiinit sekä kosteuttavat ainesosat uudistavat ihoa, lisäävät kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään ihojuonteita. Tuote lisää ihon kimmoisuutta sekä kosteuttaa ihoa syvältä. Se kirkastaa sameaa ihoa ja jättää ihon pehmeäksi sekä nuorekkaan ja elinvoimaisen näköiseksi. 

Erinomainen aikuiselle ja ikääntyvälle iholle.

Tuote on dermatologisesti testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Käyttöohje

Puhdista ja kuivaa iho ennen naamion levittämistä. Hiero yksittäisen naamiopakkauksen sisältöä ulkopuolelta ennen avaamista. Levitä naamio huolellisesti joka puolelle kasvoja ja jätä se kasvoille 15-20 minuutin ajaksi. Naamion poistamisen jälkeen levitä pakkaukseen jäänyt neste kasvoille ja kaulalle, kunnes se on täysin imeytynyt tai huuhtele vedellä. Täydennä hoito Morazin kosteuttavilla ja hoitavilla kasvovoiteilla. Käytetään kerran viikossa tai harvemmin.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua ja tuotteen joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on herkkyyttä jollekin tuotteen ainesosalle.

Kokemuksia

  • Ihana! Mitkä uutteet! Levitän naamion käytön jälkeen viimeisetkin tipat pakkauksesta kasvoilleni ja kaulalleni.
  • Olen huomannut kovettuneiden luufinnien (miiliumien) sulavan tai pulpahtavan ulos parin päivän sisällä naamion käytöstä. Muuten en saa kovettumia pois ainakaan kotikonstein.
  • Tykkään tuoksusta, raikas.
  • Iho tuntuu kimmoisalta ja elävältä, naamio pienentää juonteita ja kosteuttaa.

Ei sisällä 

Mineraaliöljyt, vaseliini, halogenioidut säilöntäaineet, alkoholi, parafiini 

Ainesosat

Aqua (Deionized Water) & Polygonum Aviculare Extract, Propanediol, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PPG-26-Buteth-26 & PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Allantion, Meltodextrin & Acetyl Tetrapeptide-17 & Colloidal Platinum, Chlorphenesin, Punica Granatum (Pomegranete) Bark Extract, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA.


Made in Israel. moraz.co.il  EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium

Pituus:
6.8 cm
Arvostelut 0 arvostelua