Yrttipohjainen hiusmaski 500 ml
Yrttipohjainen hiusmaski 500 ml

Yrttipohjainen hiusmaski 500 ml

Moraz Galilee Medical Herbs
47,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 47€ Ammattilaislaatuinen tataryrttipohjainen hiusmaski kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Jättää hiukset kiiltäviksi.

Tuotenumero 7290012702563

HERBALISTE Herbal Hair Mask – Yrttipohjainen hiusmaski 500ml

Tehokas ammattilaislaatuinen hiusmaski kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Sopii erityisesti värjätyille, valkaistuille, permanentatuille ja suoristetuille hiuksille. Jättää hiukset kiiltäviksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Hienostunut, yrttinen tuoksu. 

Sisältää 70% tataryrttiuutetta. Tataryrtti ravitsee ja vahvistaa hiuksia. Se korjaa vaurioitunutta hiusta sekä halkeilleita hiustenlatvoja antaen elinvoimaisen vaikutelman. Tataryrtti myöskin ravitsee ja pehmentää päänahkaa uudistaen päänahan kuntoa. 

Erittäin riittoisa, suuri 500 ml pakkauskoko on valmistettu ammattilaiskäyttöön. Huomaa, että normaali myyntikoko on yleensä puolet pienempi.

Käyttöohje

Shampoopesun ja huuhtelun jälkeen hiero maskia sormenpäillä pyyhekuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Jätä vaikuttamaan 5-10 minuutiksi, jolloin voit kietoa hiukset pyyhkeeseen. Huuhtele huolellisesti. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. 

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmu-kaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua tai että tuotetta muutenkaan joutuisi silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.

Käyttökokemuksia

  • Värjätyt ja rutikuivat hiukseni pysyvät hiusmaskin avulla hyvässä kunnossa. Käytän maskia joka hiustenpesun yhteydessä. Tämä tuote on parempi kuin mikään aikaisempi kampaajalta ostamani kallis hoitotuote.
  • Erittäin riittoisa ja tehokas tuote, joka hoitaa hyvin kuivat, vaalennetut hiukseni. Kerta viikossa on minulle sopiva. Välillä käytän ohuempaa Herbaliste Hiustenhoitoainetta.

EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium.


Paino:
560 g
Arvostelut 0 arvostelua