Yrttipohjainen hiustenhoitoaine 500ml
Yrttipohjainen hiustenhoitoaine 500ml

Yrttipohjainen hiustenhoitoaine 500ml

Moraz Galilee Medical Herbs
37,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 37€ Ammattilaislaatuinen rosmariinipohjainen hiustenhoitoaine tasapainottaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi.

Tuotenumero 7290012702600

HERBALISTE Herbal Hair Conditioner – Yrttipohjainen hiustenhoitoaine 500ml

Täyteläinen ammattilaislaatuinen hiustenhoitoaine tasapainottaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Hienostunut, yrttinen tuoksu. 

Sisältää 95% rosmariiniuutetta. Rosmariini vaikuttaa myös ehkäisten päänahan hilseilyä ja kutinaa. Hoitoaine on melko juoksevaa johtuen erittäin korkeasta yrttiuutepitoisuudesta.

Erittäin riittoisa, suuri 500 ml pakkauskoko on valmistettu ammattilaiskäyttöön. Huomaa, että normaali myyntikoko on yleensä puolet pienempi.

Käyttöohje

Shampoopesun ja huuhtelun jälkeen hiero hoitoainetta hiuksiin. Jätä vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ja huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmu-kaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua tai että tuotetta muutenkaan joutuisi silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.

Käyttökokemuksia

  • Käytän hoitoainetta hiustenpesun yhteydessä vuorotellen Herbaliste hiusmaskin kanssa ja saan sopivan hoidon melko kuiville hiuksilleni

EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium.

Paino:
550 g
Arvostelut 0 arvostelua