Yrttishampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille 500ml
Yrttishampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille 500ml

Yrttishampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille 500ml

Moraz Galilee Medical Herbs
33,30 €
37,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

OVH 37€ Ammattilaislaatuinen yrttiuutteisiin perustuva shampoo hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia sekä antaa kiiltoa.

Tuotenumero 7290012702587

HERBALISTE Herbal Shampoo – Yrttishampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille 500ml

Täyteläinen ammattilaislaatuinen yrttishampoo normaalien ja rasvoittuvien hiusten ja päänahan syväpuhdistukseen. Suojaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne kiiltäviksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Hienostunut, yrttinen tuoksu. Sisältää 80% rosmariini- ja laakerinlehtiuutteita.

Laakerinlehtiuute vahvistaa ja pehmentää hiuksia antaen niihin elastisuutta. Se on myös tehokas puhdistaja, joka ravitsee päänahkaa ja edistää päänahan verenkiertoa. Rosmariini vaikuttaa ehkäisten päänahan hilseilyä ja kutinaa.

Erittäin riittoisa, suuri 500 ml pakkauskoko on valmistettu ammattilaiskäyttöön. Huomaa, että normaali myyntikoko on yleensä puolet pienempi.

Käyttöohje

Vaahdota hiukset ja huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua tai että tuotetta muutoinkaan joutuisi silmiin.   Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosalle.

Käyttökokemuksia

  • Puhdistaa hiukseni superhyvin
  • Päänahkani ei enää punoita
  • Shampoo poisti kutinan päänahastani. Kokeiltuani vanhaa tuotettani, kutina palasi ja vaihdettani takaisin Herbalisteen, kutina hävisi jälleen

EU RP: Obelis s.a. 1030 Brussels, Belgium.

Paino:
550 g
Arvostelut 0 arvostelua