Hiustenpidennysharja
Hiustenpidennysharja Hiustenpidennysharja Hiustenpidennysharja

Hiustenpidennysharja

Moraz Galilee Medical Herbs
20,70 €
23,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

OVH 23€ Ammattilaistason harja selvittää hiuksenpidennykset helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

Tuotenumero 7290015412551

Michel Mercier - Selvitysharja hiustenpidennyksille

Ylivoimainen ammattilaistason selvitysharja muotoilee ja hoitaa hiustenpidennyksiä sekä pidentää niiden käyttöikää. Erityisen pehmeät, pyöristetyt harjakset. Patentoitu teknologia saa harjan liukumaan takkujen läpi ilman vetämistä tai repimistä. Vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Lisää kiiltoa ja jättää hiustenpidennykset hyvinvoivan näköisiksi.

Sopii märille ja kuiville pidennyksille ja kaikille hiustyypeille.

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Käyttöohje

Harjaa hellävaraisesti ja usein. Jaa hiukset osiin, pidä kiinni yhdestä osasta ja selvitä latvasta alkaen. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Puhdistusohje

Harjaa voi puhdistaa esimerkiksi puhtaan tiskiharjan avulla käyttäen kevyesti vettä tai laimeaa tiskiaineliuosta. Älä upota harjaa veteen.

Käyttökokemuksia

  • Paras harja koskaan hiustenpidennyksilleni!
  • Hiustenpidennykseni eivät koskaan ole olleet näin kiiltävät ja hyvässä kunnossa!
  • Harja liukuu pidennyksien läpi tosi helposti - tämä on minulle ihan uutta!

Tuotesarjan esite

Ks. liitetiedot

Paino:
140 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet