Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille
Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille

Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ammattilaislaatuinen lastenharja selvittää vaikeatkin takut helposti. Ei satu. Miellyttävä harjauskokemus. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

Michel Mercier - Selvitysharja lasten paksuille ja kiharille hiuksille

Ammattilaislaatuinen lasten hiusten selvitysharja selvittää vaikeatkin takut nopeasti, helposti ja miellyttävästi. Ei satu. Lapsen käteen sopiva muotoilu. Miellyttävä harjauskokemus innostaa lapsia harjaamaan itse hiuksiaan.

Selvitysharja tekee hiukset elinvoimaisen näköisiksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Harja hieroo päänahkaa ja lisää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 244 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 12 eri korkeutta ja 6 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Yli 3-vuotiaille. Sopii märille ja kuiville hiuksille. Melko napakat, mutta miellyttävät harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni ja harjaa latvasta alkaen. Selvitä hiuksia ylöspäin kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Käyttökokemuksia

  • Ensimmäinen harja, jota lapsi ei juokse karkuun, vaan yllättäen sanookin haluavansa tämän harjan itselleen
  • Harjauskokemus on todellakin miellyttävä lapselle!
  • Pahat takut selviävät helposti päiväunilla hikoontuneista hiuksista
  • Rastoittuneet, vaikeat takut kannattaa avata vielä napakammalla aikuisten paksujen ja kiharien hiusten harjalla. Selvityksen jälkeen lapsi voi itse jatkaa harjaamista lastenharjalla.
Paino:
70 g
Arvostelut 0 arvostelua