Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille
Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille

Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
27,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää vaikeatkin takut helposti vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

Tuotenumero 7290013275967

Selvitysharja paksuille ja kiharille hiuksille

Ammattilaistasoinen napakalta tuntuva hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville hiuksille. Napakat harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni yhdestä osasta ja selvitä latvasta alkaen edeten kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Puhdistusohje

Harjaa voi puhdistaa esimerkiksi puhtaan tiskiharjan avulla käyttäen kevyesti vettä tai laimeaa tiskiaineliuosta. Älä upota harjaa veteen.

Käyttökokemuksia

  • Pahasti takussa olleet hiukseni selvisivät yllättävän helposti
  • Ensimmäinen harja, joka toimii luonnonkihariin hiuksiini. Tämä harja on aivan omaa luokkaansa tietämääni tunnettuun selvitysharjamerkkiin verrattuna - tämä toimii!
  • Jopa rastoittuneet takut selviävät tällä ihmeharjalla!
  • Avaa perheemme afrohiukset 15 minuutissa, kun aiemmin hiusten selvittäminen on kestänyt useita tunteja
  • ”Kaikkien, joilla on takkuongelmia tukan kanssa, pitäisi saada kuulla tästä harjasta.” - Irene 10v

Tuotesarjan esite

Ks. Liitetiedot

Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua