Selvitysharja normaaleille hiuksille
Selvitysharja normaaleille hiuksille Selvitysharja normaaleille hiuksille

Selvitysharja normaaleille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ammattilaislaatuinen harja selvittää takut helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

HERBALISTE - Selvitysharja normaaleille hiuksille

Ammattilaislaatuinen hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville, keskipaksuisille hiuksille. Melko napakat, keskikovat harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni ja harjaa latvasta alkaen. Selvitä hiuksia ylöspäin kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Käyttökokemuksia

  • Kuivien ja käsiteltyjen hiusteni takut selviävät pesun jälkeen helposti tällä harjalla ja hiuksia lähtee vähemmän
  • Harjaaminen tällä harjalla antaa paljon lisää volyymia hiuksiini. Harjaan hiuksia myös pää alaspäin, jolloin hiusteni määrä näyttää tuplaantuvan
  • Harja tuntui aluksi päänahkaani napakalta, mutta olen tottunut siihen nopeasti ja harjauskokemukseni on nyt todella miellyttävä
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua