Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille
Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille

Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
27,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää takut helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu teknologia.

Tuotenumero 7290013275950

Selvitysharja normaalivahvuisille hiuksille

Ammattilaistasoinen hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentää merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville, keskipaksuisille hiuksille. Melko napakat, keskikovat harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni yhdestä osasta ja selvitä latvasta alkaen edeten kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Puhdistusohje

Harjaa voi puhdistaa esimerkiksi puhtaan tiskiharjan avulla käyttäen kevyesti vettä tai laimeaa tiskiaineliuosta. Älä upota harjaa veteen.

Käyttökokemuksia

  • Kuivien ja käsiteltyjen hiusteni takut selviävät pesun jälkeen helposti tällä harjalla ja hiuksia lähtee vähemmän
  • Harjaaminen tällä harjalla antaa paljon lisää volyymia hiuksiini. Harjaan hiuksia myös pää alaspäin, jolloin hiusteni määrä näyttää tuplaantuvan
  • Harja tuntui aluksi päänahkaani napakalta, mutta olen tottunut siihen nopeasti ja harjauskokemukseni on nyt todella miellyttävä

Tuotesarjan esite

Ks. liitetiedosto

Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua