Selvitysharja hennoille hiuksille
Selvitysharja hennoille hiuksille Selvitysharja hennoille hiuksille

Selvitysharja hennoille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ammattilaislaatuinen harja selvittää hiukset helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu innovatiivinen teknologia.

HERBALISTE - Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille

Ammattilaislaatuinen hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentävät merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville hiuksille. Pehmeät harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni ja harjaa latvasta alkaen. Selvitä hiuksia ylöspäin kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Käyttökokemuksia

  • Harja antaa ohentuneisiin hiuksiini valtavasti lisää volyymia!
  • Harjaaminen on elvyttänyt verenkiertoa päänahassani ja huomaan hiusteni kasvavan nopeammin

 

Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua