Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille
Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille

Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille

Moraz Galilee Medical Herbs
27,00 €
Sisältää alv. 24 %

OVH 27€ Ammattilaistason harja selvittää hiukset helposti ja miellyttävästi vähentäen hiusten katkeilua. Lisää kiiltoa. Uusi patentoitu teknologia.

Tuotenumero 7290013275943

Selvitysharja ohuille ja hennoille hiuksille

Ammattilaistason hiusten selvitysharja aikaansaa miellyttävän harjauskokemuksen ja selvittää takut helposti. Ei satu. Tekee hiukset elinvoimaisen näköiseksi ja antaa niihin kiiltoa. Erityinen innovatiivinen teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista harjatessa. Hieroo päänahkaa ja elvyttää verenkiertoa. 

Erikoismuotoillun harjan 428 harjasta harjaavat hiukset helposti ja kivutta. Harjaksien 32 eri korkeutta ja 16 erilaista leveyttä vähentävät merkittävästi hiuksiin kohdistuvaa painetta harjauksen aikana. Teknologia vähentää hiusten katkeilua ja irtoamista ja pyöristetyt harjakset antavat päänahkaan miellyttävän hierontakokemuksen. 

Harja on patentoitu maailmanlaajuisesti.

Sopii märille ja kuiville hiuksille. Pehmeät harjakset.

Käyttöohje

Jaa hiukset osiin, pidä kiinni yhdestä osasta ja selvitä latvasta alkaen edeten kohti päänahkaa. Harjaa ei tule käyttää hiustenkuivaajan tai muun kuuman lämmönlähteen kanssa.

Hiuksia kannattaa harjata usein.

Puhdistusohje

Harjaa voi puhdistaa esimerkiksi puhtaan tiskiharjan avulla käyttäen kevyesti vettä tai laimeaa tiskiaineliuosta. Älä upota harjaa veteen.

Käyttökokemuksia

  • Harja antaa ohentuneisiin hiuksiini valtavasti lisää volyymia!
  • Harjaaminen on elvyttänyt verenkiertoa päänahassani ja huomaan hiusteni kasvavan nopeammin

Tuotesarjan esite

Ks. liitetiedosto

Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua