SKIN SAVER – Yrttipohjainen IHONHOITOVOIDE 50 ml
SKIN SAVER – Yrttipohjainen IHONHOITOVOIDE 50 ml

SKIN SAVER – Yrttipohjainen IHONHOITOVOIDE 50 ml

Moraz Galilee Medical Herbs
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hoitava salvamainen ihovoide moneen tarkoitukseen. Uudistaa ihon pieniä vaurioita ja auttaa suojaamaan ihoa kuivuudelta. Israelin Diabetesliiton hyväksymä.

Tuotenumero 7290008017916

SKIN SAVER 

Yrttipohjainen IHONHOITOVOIDE 50 ml

Salvamainen hoitovoide ihon pieniin vaurioihin ja kuivuuteen. Sisältää 99% luonnonmukaisia, aktiivisia tatar- (polygonum), salvia-, myrtti- ja marunayrttiuutteita. Voiteen ainutlaatuiset aktiiviset ainesosat suojaavat, hoitavat ja uudistavat ihoa, pitäen ihon sileänä, pehmeänä ja elinvoimaisena. 

Tataryrtin tiedetään tuovan nopeaa helpotusta ihovaurioiden aiheuttamiin epämiellyttäviin tuntemuksiin. Sen sisältämät korkeat tanniini- ja flavonoidipitoisuudet aktivoivat ihon luonnollista uudistumismekanismia.

Voide sopii kaiken ikäisille, myös vauvoille vaippaihottumaan, kutinaan sekä päänahan ongelmiin. Hillitsee hyönteisten puremiin liittyvää kutinaa.

Kliinisesti testattu.

Käyttöohje

Lisää hellävaraisesti vaurioituneelle iholle 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

Tuotetta tulee käyttää vain ohjeen mukaan ja asianmukaiseen käyttötarkoitukseen. Vältä hikoilua ja tuotteen joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on herkkyyttä jollekin tuotteen ainesosalle.

Kokemuksia

  • Ihmevoide koko perheen tarpeisiin
  • Laitoin yön yli pieneen haavaan sormessani voidetta runsaasti, aamulla haava oli kuin ihmeparantunut ja uutta ihokudosta syntynyt. Kipu ja kirvely poissa
  • Ei kirvellä
  • Olen kokeillut myös huulirasvana
  • Pienet haavaumat ja ruhjeet ovat parantuneet todella nopeasti
  • Laitoin vauvan sormen tulehtuneeseen haavaan rasvaa, aamulla ei punoittanut ja parani nopeasti
  • Käytän hoitovoiteena myös kuiviin sormenpäihin ja kynsinauhoihin

Ainesosat

Petrolatum & Polygonum Aviculare Extract & Salvia Officinalis (Sage) Extract & Myrtus Communis Extract & Artemisia Vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Glyceryl Caprylate, p-Anisic Acid.

Pituus:
3.4 cm
Korkeus:
12.5 cm
Leveys:
4.5 cm
Paino:
50 g
Arvostelut 5 1 arvostelu
Skin saver
Mainio tuote! Auttoi hirvikärpästen (tai minkä lie metsässä lentävien ötököiden) aiheuttamien paukamien kutinaan! Muuhun en ole vielä ehtinyt kokeilla. Itikat varokoot ensi kesänä!