Tietoa meistä

Fountains of Life on luonnonyrtteihin perustuvien kosmetiikka- ja hiustuotteiden maahantuoja ja verkkokauppa sekä terapeuttisten palvelujen tuottaja. Tuomme maahan korkeatasoisia israelilaisia tuotteita, jotka ovat markkinoille tullessaan uutuustuotteita. Tuotevalikoimamme täydentyy koko ajan ja etsimme myös muita terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita. Päämäärämme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Aloitimme Moraz Galilee Medical Herbsin korkealaatuisten ihonhoitolinjen tuonnin keväällä 2020, jolloin Moraz+ sekä Moraz Vihreä linjat kasvoille ja vartalolle saapuivat Suomeen. Syksystä 2021 alkaen meillä on ilo esitellä ammattilaistasoinen Herbaliste-hiustenhoitolinjasto. Loppukesästä 2022 valikoimamme täydentyi Moraz Derma kasvohoitolinjalla. Samaan aikaan aloimme tuoda Suomeen uutta Lavido luonnonkosmetiikkasarjaa Galileasta. Lavido laajensi tuoterepertuaarimme käsittämään myös aromaterapeuttisia tuotteita. Linjastot täydentyvät koko ajan.

Fountains of Lifen yrittäjät ovat ratkaisukeskeisiä terapeutteja. Tuotteemme ja palvelumme edistävät asiakkaiden psyykkistä ja kehollista tasapainoa. Yhteys ja kohtaaminen ovat meille tärkeää. Järjestämme kohtaamisten iltoja sekä toimimme ohjelman tuottajana esimerkiksi naistenpäivillä. Luomme myös lisäansiomahdollisuuksia erityisesti naisille. 

Unelmamme on lisäksi olla merkittävällä panoksella tukemassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia naisia. Fountains of Life tukee Debora-työtä Israelissa Silta Israeliin ry:n kautta.

Naistenpäiväsivuille pääset tästä.

Terapia Toivontien sivuille pääset tästä: https://www.terapiatoivontie.fi

Yrittäjien haastattelu lähetettiin Radio Deissä 18.11.2021. Kuuntele haastattelu tästä: Galilean ryytimailla

Yhä enevässä määrin Pyhän maan yrtit ja öljyt kiinnostavat Pohjolassa. Mikä sai terapeutit Susanna Warmen ja Marjaana Yli-Krekolan innostumaan mm. Pohjois-Israelissa kasvavasta tataryrtistä (polygonumista) ja sen ihonhoidon vaikutuksista? Aalloilla-iltapäivässä heitä haastatteli Anu Lehtipuu.    

   

Tervetuloa Elämän lähteelle!