Naistenpäivät ja tapahtumat

Olemme Fountains of Lifen/Terapia Toivontien terapeutit/työnohjaajat Susanna Warme ja Marjaana Yli-Krekola. Teemme kristillistä terapia- ja naistentyötä sekä tuomme Israelista Suomeen hyvinvointituotteita. 

Missiomme on rohkaista ja nostaa erityisesti naisia monin tavoin. Yhteys ja kohtaaminen ovat meille tärkeää. Naistenpäivät ja tapahtumat ovat keskeinen osa toimintaamme.

Tuotamme terapeuttista, sielunhoidollista ja hengellistä ohjelmasisältöä naistenpäiville ja muihin tapahtumiin. Tilaisuuksissamme yhdistyvät rohkaisu, virkistys ja hemmottelu sekä oman arvon ja paikan löytäminen tässä ajassa.

Toteutamme naistenpäiviä, tapahtumia ja viikonloppuja yhteistyössä eri seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Yksityiset tapahtumat ovat myös mahdollisia. Järjestämme yhteyden ja kauneuden hemmotteluiltoja kodeissa sekä virkistystapahtumia vaikkapa työpaikan ryhmille.

Järjestämme myös Israel-tilaisuuksia yhteistyössä seurakuntien kanssa.

Meitä voi myös kutsua tilaisuuksiin tuomaan esille israelilaista kosmetiikkaa tapahtumiin. 


Tulevat tapahtumat

Seuraavan kerran meidät tapaa mm. näissä tapahtumissa:


 • Seder-Pääsiäisaterian ilta 21.4.2024, Tampereen Vapaaseurakunta
 • Naistenpäivä 27.4.2024, Vammalan helluntaiseurakunta
 • Naistenpäivä 4.5.2024, Kiteen Evankelinen Kansanopisto järj. Kiteen eri seurakunnat
 • Perheniemen naistenpäivät 10.-11.5.2024, Iitti
”Rohkaisun viikonloppu meille ainutlaatuisille naisille. Olitpa sitten aallon harjalla tai aallon pohjalla, sinulla on merkitys Jumalan suuressa suunnitelmassa. 

Et syntynyt sattumalta tähän aikaan. Sinut tunnettiin ennalta ja muovattiin Jumalan hyvän suunnitelman mukaan. Olet kutsuttu juuri tätä aikaa varten ja jokaisen kutsumansa Jumala myös varustaa. 


Löydä lahjasi, anna unelmillesi siivet!”Naistenpäivien teemavalikoima

Teemoja voidaan räätälöidä ja aihepiirejä voi toivoa. Esimerkkejä aiheista: 

 • Löydä lahjasi / kutsumuksesi 
 • Keitä olemme Jumalan kuvina
 • Elämän lähteellä – Löydä arvosi
 • Rohkaisun lähteellä – Jumalan johdatus ja huolenpito kantavat
 • Ilon lähteellä – Mitä ajatukset merkitsevät ilon polulla

Suosikkiaiheemme on ”Löydä lahjasi ja kutsumuksesi”. Uskomme, että tässä ajassa meitä kaikkia kutsutaan rohkaisemaan ja nostamaan toinen toisiamme niin, että löydämme vahvuutemme sekä paikkamme Jumalan kutsussa ja suunnitelmassa. Se on paras paikka hyvään elämään. 

Työskentelemme ratkaisukeskeisesti tavoitteella, että jokainen osallistuja tulee kohdatuksi ja voimaantuu sekä tekee löytöjä omassa elämässään. Työskentelymme päämääränä on, että löydöt muuttuvat osaksi elämää henkisen ja hengellisen kasvun ainesosiksi. 

Työskentelyotteemme on terapeuttis-hengellinen: Kaikessa työskentelyssämme ammennamme osallistujille toivoa ja Jumalan lupauksia Raamatusta.


”Naistenpäivillä kirkastamme omakuvaamme ja opettelemme katsomaan itseämme ja toisiamme Jumalan silmin. Eletty elämä on monessa kohtaa särkenyt omakuvaamme. Kuva Jumalastakin voi olla vääristynyt. Minkälainen on peili, josta tänään katsomme? 

Raamatun mukaan Jumala loi meidät kuvakseen. Olemme siis hyvin kallisarvoisia ja rakastettuja. Jumalan ainutlaatuinen luomistyö meissä mahdollistaa myös uudet alut ja avartaa uudet, toivoa herättävät näkökulmat."


Järjestelyt ja kustannukset

Fountains of Life/Terapia Toivontie voi toivomuksen mukaan tuottaa tapahtuman ohjelmasisällön 

 • Rohkaisevaa alustusta ja työskentelyä päivän aiheen äärellä
 • Mukaansatempaavia kertomuksia toimintamme sekä Debora-työn synnystä ja vaiheista 
 • Hyvinvointia yrteistä - Hemmottelutuokio Moraz- ja Lavido-tuotteilla (mahdollisuus esimerkiksi ilmaiseen omatoimiseen kasvo- ja käsihoitoon) 
 • Arpajaiset (Isommissa tapahtumissa Fountains of Life voi lahjoittaa tuotteen arpajaisten palkinnoksi ja arpajaisten tuotto ohjataan mielellään Debora-työn hyväksi.)

Tyypillinen naistenpäivä kestää 4-6 tuntia, terapeuttinen naistenilta 3-4 tuntia. 

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tapahtuman mainostuksesta ja järjestelyistä sekä vastaa tiloista, tarjoiluista ja tekniikasta. Järjestäjä voi myös toteuttaa osan ohjelmasta, tyypillisesti musiikkia ja erilaisia kanavia sekä järjestää muita puhujia.

Palkkioista ja korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Kun tuotteemme ovat tapahtuman ajan esillä ja osallistujilla on mahdollisuus ostaa niitä, säilyvät kustannukset hyvin kohtuullisina. 


Debora-työn tukiFountains of Life tukee tuotemyynnin avulla Debora-työtä Israelissa Silta Israeliin ry:n kautta. Debora-työssä autetaan ihmiskaupasta, prostituutiosta ja huumeista selviytyviä naisia sekä muita hädänalaisia naisia.

Näky liiketoiminnasta, jolla voidaan tukea Debora-työtä, syttyi vuonna 2017. Debora-työn tuki Fountains of Lifen tuotemyynnin kautta alkoi vuonna 2020. Unelmamme on olla tukemassa tätä työtä merkittävällä panoksella. 

Emme itse kuulu Silta Israeliin yhdistykseen – meidän tehtävämme on tukea ja kertoa työn kuulumisista.
Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää. Meidät tavoittaa soittamalla 044 9884050 tai info(at)fountains.fi.


Galleria


Naisten viikonloppu Oronmyllyllä ja Naistenpäivä Humppilassa 2024

Marjukka Siilinjärvellä koti-illassa sekä 

Marjaana Mäntän Helluntaiseurakunnan ja Mänttä-Vilppulan Ev.lut. seurakunnan yhteisillä naistenpäivillä 2023

Naistenpäivä Hyvinkään Helluntaiseurakunnassa ja Mikkelin Vapaaseurakunnassa 2023

Lehtimajanjuhla Järvenpään Vapaaseurakunnassa, naistenpäivä Mikkelin One Way seurakunnassa ja

Salon Luterilaisessa seurakunnassa 2022 sekä Kiteen yhteiskristilliset naistenpäivät 2021

Eräällä mökillä sekä Espoon Henttaan asukaspuistossa 2023

Koti-ilta Kuopiossa ja Israel-ilta Öjassa, Karleby svenska församling 2022

Kansanlähetyksen kesäjuhlat Ryttylä 2023 sekä Kylväjän kesäjuhlat Vierunmäellä 2022