Lavido luonnonkosmetiikka

Lavido on Israelin suurin luonnonkosmetiikan valmistaja ja kehittäjä. Se on saanut tunnustusta ja huomiota maailman johtavissa kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin alan mediataloissa Elle, Goop, Vogue jne.

Lavidon täysin luonnonmukainen ja terapeuttinen ihonhoitosarja saapui Suomeen loppukesästä 2022. Lavido on erikoistunut yrttikasvien maailmaan. Lavidon intohimona on kehittää terapeuttisia ratkaisuja ihonhoitoon luonnon parhaista antimista. Lavidon missio on todistaa, että luomu- ja luonnontuotteet voivat menestyksekkäästi kilpailla perinteisten tulosten kanssa. Tuotteet tarjoavat ratkaisuja ihonhoitoon sekä ihon ongelmiin.

Lavido syntyi vuonna 2003 perustajansa kasvikemisti Ido Magalin intohimosta yrttikemiaan ja tarpeesta kehittää luonnontuotteita, jotka toimivat yhtä hyvin tai paremmin kuin perinteiset. Ido Magalin unelma on tuottaa tehokkaita luonnontuotteita, jotka hintansa suhteen voivat olla kaikkien saatavilla.
 

Raaka-aineet omista puutarhoista

Lavido valmistaa orgaanisista uutteista ylellistä ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa kasvoille ja vartalolle. Jokainen tuote saa alkuperänsä tuoreista, parhaista kasvipohjaisista ainesosista ja Galilean järven puhtaista, mineraalirikkaista vesistä. 

Lavido kasvattaa ainesosat pääasiallisesti omissa puutarhoissaan tai hankkii niitä eettisesti ja kestävästi ympäri maailmaa. Puutarhat sijaitsevat Galileassa Jizreelin laaksossa, jonka maaperä- ja ilmasto-olosuhteet ovat yrttien viljelyyn parhaat mahdolliset. Lavido uuttaa kasveista yrtti- ja kasviuutteita sekä orgaanisia ja aromaattisia öljyjä. 

Vierailijat ovat tervetulleita Lavidon puutarhoihin ja koulutuskeskukseen Nahalalin kylään Galilean sydämeen. Täällä Ido Magal kasvattaa aromaattisia lajitelmia sitrushedelmiä, granaattiomenaa, laventelia, minttua, rosmariinia ja muita yrttejä. 

Jokaiseen tuotteeseen on huolellisesti valikoitu parhaimman lopputuloksen tuottavat orgaanisesti viljellyt ainesosat. Erilaisia yrtti- ja kasviraaka-aineita on yli 20 lajiketta. Tyypillisesti Lavidon tuotteissa on noin 10 erilaista kasviainesosaa, mutta yksittäisen tuotteen kasviainesosien määrä voi kohota jopa 18:aan.

Lavido-tuotteet ovat täysin vegaanisia. Ne validoidaan 3. osapuolen ihotautilääkärin ja kliinisen testauksen avulla eli ne ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Lavido suosittelee erittäin herkkäihoisia kokeilemaan tuotetta ensin pienelle ihoalueelle varmistuakseen tuotteen sopivuudesta iholleen, sillä tuotteet eivät ole läpikäyneet erityistä hypoallergeenista testiä.


Lavidon synty         

Lavidon perustaja Ido Magalin alkuperäisen innoituksen lähde oli hänen isoäitinsä luonnonmukainen puutarha, jossa hän vietti aikaa jo varhain. Rakkaus kasveihin ja isoäidin puutarhaan innosti Idon opiskelemaan yrtti- ja kasvikemistiksi. 

Opiskelujen jälkeen Ido alkoi viljellä maataan Galilean Jezreelin laakson sydämessä tutkiakseen ja harjoittaakseen yrttilääketiedettä. Pian sen jälkeen hänen sisarensa pyysi häntä valmistamaan vauvansa herkälle iholle terapeuttisen voiteen, josta tuli pian erittäin haluttu tuote ystävien ja perheen keskuudessa. Ihmevoidetta kysyttiin pian lähiseudulla ja näin Lavido oli syntynyt.

Kuvassa Ido Magal