Löytyykö vesikelloilla olevalle iholle vaihtoehtoa yrttivoiteista?

Löytyykö vesikelloilla olevalle iholle vaihtoehtoa yrttivoiteista?

ASIAKASKOKEMUS. ”Ihoni on pehmeä,” iloitsee Eva-Brita Härkönen. Moraz Vihreän linjan käsivoide Dry Hands sekä ihovoide Skin Saver ratkaisivat Eva-Britan 27 vuotta jatkuneet käsien vakavat iho-ongelmat. Käsien iho kärsi pahoin lasten syntymän jälkeen sekä hoitoalan työssä. ”Moraz-voiteilla käteni pysyvät nyt kunnossa”, Eva-Brita kertoo. Hän ihastui Moraz-tuotteisiin laajemminkin kokeiltuaan niitä Naistenpäivillä viime vuoden 2020 syksyllä.

Eva-Brita kertoo ihonsa olevan hyvin herkkä. Hän saa helposti kosmetiikasta allergisia reaktioita ja toimivien tuotteiden löytäminen on ollut hänelle vaikeaa. Eva-Brita arvostikin mahdollisuutta Moraz-tuotteiden kokeiluun. Hän testasi Naistenpäivillä aluksi Moraz+ kasvohoitotuotteita yön yli ja yllättyi positiivisesti tuotteiden sopivuudesta. Kasvojen puhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan ja hoitotuotteiden levittämisen jälkeen Eva-Brita kertoi ihon tuntuneen sileältä ja hän tunsi tuotteiden vaikuttavuuden ihollaan.

Seuraavana aamuna Eva-Brita oli valmis ostamaan koko kasvohoitosarjan. Myöhemmin Eva-Brita huomasi hankkimiensa Moraz Dry Hands käsivoiteen sekä ihon ”ihmevoide” Skin Saverin alkavan auttaa hänen kuivien ja halkeilevien käsiensä kuntoon. Kädet eivät kokeiluhetkellä kestäneet edes vettä. ”Vähitellen kädet muuttuivat sileiksi” Eva-Brita ihmettelee.

Jatkuva käsien pesu ja suojahanskojen käyttö lastenhoidossa sekä lähihoitajan työssä olivat aiheuttaneet Eva-Britalle vuosien ajan tosi pahaa ihon punoitusta ja kädet olivat vesikelloilla. ”En kestänyt enää vettäkään. Pelkkä vesi oli liian pahaa käsille”, Eva-Brita kertoo. ”Jouduin käyttämään vuosia voimakkaita hydrokortisonivoiteita ja jäämään käsieni takia jopa sairaslomalle työstäni”, hän harmittelee. ”Nyt pärjään ilman hydrokortisoneja, kun kädet pysyvät kunnossa Morazin yrttikosmetiikkatuotteilla”, Eva-Brita hämmästelee.

Moraz Vihreän linjan käsivoide DRY HANDS 100ml sisältää 75% luonnonmukaista tataryrttiuutetta. Moraz SKIN SAVER 50ml ihovoide sisältää 99% luonnonmukaisia tatar-, salvia-, myrtti- ja marunauutteita. Nimensä mukaisesti Skin Saver pelastaa erilaisissa iho-ongelmissa. Eva-Brita kertoo levittäneensä salvamaista Skin Saveria iholle tosi ohuen kerroksen. Imeyttämisen jälkeen käsiin muodostuu suojaava kalvo. 

Eva-Brita kertoo Moraz-tuotteiden myös tasapainottavan ihon rasvaisuutta ja hoitavan hyvin ihoa. Eva-Britan suosikkituotteita ovat Moraz+ kasvoseerumi sekä Moraz+ päivä- ja yövoiteet kasvoille. ”Ne sopivat hyvin ja tekevät ihoni pehmeäksi”, Eva-Brita kuvaa ja jatkaa, että aivan parasta Morazissa on riittoisuus! 

Eva-Brita suosittelee Moraz-tuotteita niiden toimivuuden ansiosta kaikille. Hän pitää tuotteita myös tosi hyvänä lahjaideana. Itse hän onkin hankkinut erilaisia Moraz-voiteita lahjaksi monille läheisilleen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.