Voiko luonnollinen yrttivoide olla tehokas?

Voiko luonnollinen yrttivoide olla tehokas?

ASIAKASKOKEMUS. Espoolainen Stina Ahonen kuvaa olevansa iloisesti hämmentynyt ja yllättynyt. ”Olen löytänyt avun Moraz Skin Saverista vaikealle, kuivalle iholleni”, Stina kertoo.  Stina mainitsee myös miehensä Jouko Ahosen käyttävän Moraz-tuotteita. ”Moraz Dry Hands Käsivoide pehmensi talvella mieheni halkeilleet sormenpäät”, Stina iloitsee. 

Moraziin tykästyneet Ahoset ovat hankkineet tuotteita lahjaksikin lapsiensa perheille.

Stinalla on 50 vuoden historia vaikean kuivan ihon kanssa. Hän kertoo Skin Saverin olevan hänelle ensimmäinen voide, joka vaikuttaa heti iholle laitettaessa. ”Olen yllättynyt, että Skin Saver on parempi kuin kortisonisalvat, jotka antavat tuloksia kahdessa viikossa. Paljon mieluummin käytän luonnon yrteistä tehtyä kosmetiikkaa”, Stina jatkaa ja suosittelee muitakin kokeilemaan. Kokemusta Moraz-tuotteista Stinalle on kertynyt nyt vajaan vuoden ajan.

Stina kertoo ihonsa aiemmin myös punoittaneen. ”Näyttää siltä, että yrttien sisältämät flavonoidit, antioksidantit ja muut tulehdusta mahdollisesti estävät ainesosat saattavat hillitä ja estää punoitusta”, hän arvioi. Hän kertoo oman paksun ihonsa ohenevan, ärsytyksen ja kutinan lähtevän pois ja ihon rauhoittuvan Skin Saveria käyttäen.

”Suosittelen Skin Saveria ja muita Moraz Vihreän linjan tuotteita kaikille, joilla on atooppinen iho tai muuten vaikea, kuiva iho. Skin Saver auttaa myös kutinaan ja hyttysenpuremiin. Hankaumiinkin kannattaa kokeilla ja auringonpolttamiin”, Stina jatkaa. Hän kertoo hämmästyneenä, kuinka Skin Saver oli hoitanut auringonpolttaman ihon jälkiä jättämättä parissa päivässä.

Moraz Skin Saver sisältää 99% luonnonmukaisia tatar-, salvia-, myrtti- ja marunauutteita. Nimensä mukaisesti Skin Saver pelastaa erilaisissa iho-ongelmissa. 

Stina kertoo pitävänsä Moraz-tuotteiden hintatasoa ja saatavuutta hyvänä. ”Näitä tuotteita pystyy ostamaan, kun hinta ei ole liian kallis”, Stina sanoo. Riittoisa Skin Saver 50 ml tuubissa maksaa tällä hetkellä 22€.

Stina kertoo hänellä olevan useita Moraz-suosikkituotteita. Hän käyttää säännöllisesti Moraz+ Yövoidetta, johon sekoittaa tipan kaksi Moraz+ Kasvoseerumia. ”Aivan ihanat”, Stina henkäisee ja jatkaa: ”Moraz Caftan jalkavoide on erittäin hyvä. Samoin vartalovoide Herb-A-Topic on tosi hyvä.” Hän kertoo pitävänsä erityisesti myös huulivoide Lipsistä, joka pehmentää huulet ja poistaa kuivuuden.

”Tiedän israelilaisten tuotteiden olevan erittäin hyviä. Olen tyytyväinen, että lähdin kokeilemaan, kun minulle suositeltiin Moraz-tuotteita”, Stina toteaa hymyillen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.