Miksi Seppo valitsee Moraz Caftan jalkavoiteen?

Miksi Seppo valitsee Moraz Caftan jalkavoiteen?

ASIAKASKOKEMUS. ”Aion käyttää Morazin jalkavoidetta jatkossakin”, sanoo espoolainen eläkeläinen Seppo S. painokkaasti Moraz Caftan jalkavoiteesta. ”Tässä voiteessa on joku erikoisominaisuus, joka tuo hyvän olon jalkoihini”, Seppo ihmettelee.

Sepolla on päivittäin jaloissaan epämiellyttävää oloa.  ”Kun käyttää tätä voidetta, iho pehmentyy ja tulee hyvä olo. Hyvän olon tunne tulee välittömästi ja kestää hyvän aikaa”, Seppo kuvailee ja kertoo käyttävänsä Caftania kolmesti päivässä. ”Ihoni on nyt myös hyvässä kunnossa”, hän jatkaa tyytyväisenä.

Seppo arvelee Moraz Caftanin erikoisominaisuuden johtuvan erityisissä olosuhteissa kasvavasta yrtistä. Haastattelija yhtyy tähän ajatukseen, sillä Caftan jalkavoide sisältää 75% tataryrttiuutetta. Yrtti kasvaa Galilean mineraalirikkaassa maaperässä ja parhaissa mahdollisissa ilmasto-olosuhteissa. Moraz viljelee tataryrttiä luonnonmukaisesti ja perinteisin menetelmin. Näissä olosuhteissa yrtti saavuttaa ainutlaatuisen tehovoiman.

Seppo suosittelee Caftan jalkavoidetta kaikille. Seppo kertoo vinkanneensa kerran vaimolleen, että tämäkin kokeilisi voidetta. ”Vaimokin tykästyi voiteeseen heti ja käyttää sitä nyt päivittäin”, Seppo kertoo. ”Vaimo kiittelee hyvänolon tuntemusta, minkä Caftan tuo erityisesti kantapäihin ja varpaanväleihin”, hän jatkaa.

Pariskunta käyttää myös Moraz Vihreän Skin Saver ihovoidetta sekä Dry Hands käsivoidetta. Seppo löysi Moraz-tuotteet kuluvan vuoden 2021 alkupuolella. Hän on tilannut voidetta myös kesäpaikkaansa Pohjois-Karjalaan, jonka perintömailla viettää vaimonsa kanssa kaikki kesät.

Riittoisa Moraz Vihreän linjan Caftan jalkavoide on Israelin Diabetesliiton hyväksymä kosmeettinen tuote. Sitä on saatavilla 100 ml tuubissa sekä kätevässä 250 ml pumppupullossa.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.