Boostia helposti seerumilla

Boostia helposti seerumilla

Tiesitkö, että Morazin Skin Booster kasvoseerumin voi yhdistää helposti Morazin yö- ja päivävoiteisiin? Yhdistä kämmenelläsi hoitovoiteeseen seerumitippa tai pari ja levitä puhdistetuille kasvoille. Nopeaa ja tehokasta!

Katso tästä klikkaamalla


Seerumit ovat tehokkaita

Seerumit ovat ihonhoitorutiinin tehokkaimpia tuotteita johtuen juoksevasta koostumuksestaan. Ne voivatkin olla parhaimmillaan lähes puhdasta tehoainetta ilman täyteaineita, joita ilman hoitovoiteita ei pystytä valmistamaan. Seerumit vahvistavat hoitovoiteiden vaikutusta ja niiden imeytymistä syvälle ihoon.

Morazin öljymäinen Skin Booster kasvoseerumi sisältää 90% luonnonmukaisia yrtti- ja granaattiomenauutteita. Nämä ovat puhtaita, 100% aktiivisesti vaikuttavia tehoaineita sisältäen mm. luonnollisia vitamiineja ja happoja sekä flavonoideja ja antioksidantteja. Moraz+ seerumi onkin erityisen tehokas ja monipuolisesti vaikuttava tehotuote.

Apua iho-ongelmiin

Hoitava seerumi tuo avun erilaisiin iho-ongelmiin. Se voi sisältää anti-age vaikutteisia ainesosia, mutta myös ihoa suojaavia, rauhoittavia, kirkastavia, puhdistavia, kosteuttavia ja pigmenttimuutoksia häivyttäviä ainesosia. Se voi olla myös iho-ongelmia ennaltaehkäisevä tuote.

Moraz+ Skin Booster seerumi mm. ravitsee ja uudistaa ihoa sekä rauhoittaa ihon punoitusta ja ärsytystä.

Seerumien antioksidantit suojaavat ja uudistavat ihoa

Seerumi kulkeutuu yleensä rakenteensa ansiosta voiteita syvemmälle alempiin ihokerroksiin, missä juonteet ja rypyt syntyvät. Ikääntymisen merkit syntyvät hapettumisreaktioissa sekä ihon kollageenin ja elastiinin heikentyessä. Ravinnosta saatavilla ja hoitotuotteiden sisältämillä antioksidanteilla voidaan edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa.

Ihon uudistuminen on suhteellisen hidas prosessi, joten anti-age seerumin käytössä on tärkeää pitkäjänteisyys ja säännöllisyys.

Moraz+ Skin Booster seerumin aktiiviset ainesosat suojaavat ihoa ja edistävät kollageenin muodostumista. Ne myös auttavat säilyttämään ihon kosteutta sekä elastisuutta eli kimmoisuutta ja hidastavat näin ryppyjen muodostumista.


Lue lisää seerumien käytöstä blogistamme Ihonhoidon ABC, osa 2.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.