Ihonhoidon ABC, osa 1

Ihonhoidon ABC, osa 1

Ulospäin näkyvä kauneus syntyy ensin sydämessä ja se on katoamatonta, se loistaa sinusta. Kun käymme läpi kauneudenopastusta haluaisimme, että omistat tämän ajatuksen sydämessäsi. Tiedä myös se, että olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, ainutlaatuinen.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kauneudenhoidossa on hyvä pitää kiinni joistakin hyvistä perusperiaatteista, kuten älä luista perusrutiineista, vaan noudata niitä aamuin illoin. Tehokkaimmat ihonhoitorutiinit sisältävät useita erilaisia aktiiviaineita, jotka hoitavat päivällä ja yöllä. Jos noudatat koko rutiinia vain kerran päivässä, jää ihosi paitsi paljosta hyvästä. Ole tunnollinen ja hoida ihoa aamuin illoin – ja ihosi kiittää!

Ota haltuusi myös viikoittainen rutiini. Jotkut tuotteet voivat tehdä iholle ihmeitä, mutta niitä ei ole tarkoituskaan käyttää päivittäin. Kuorinnat poistavat iholta kuolleita ihosoluja, avaavat tukkiutuneita huokosia ja tasoittavat ihon pintaa, jolloin ihosta tulee heleämmän näköinen.

Vaikka ihosi olisi yhä nuorekas ja joustava, ei ole yhtään liian aikaista aloittaa käyttämään tuotteita, jotka pitävät ihon myös jatkossa nuorekkaana! Mitä aiemmin aloitat huolellisen ihonhoidon ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet, sitä paremmalta ihosi näyttää tulevaisuudessa.

Myös se mitä syöt ja miten voit sisäisesti, vaikuttaa ulkoiseen kauneuteesi ja ihosi hyvinvointiin. Myös näitä asioita kannattaa miettiä ja valita terveellisiä ja sinua hoitavia vaihtoehtoja.

Pysähdy ja helli – ota omaa aikaa itsellesi. Olet sen ansainnut!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.